Over Inge

Inge Scheepens

Inge Scheepens

Ik ben een sterk invoelende trainer en coach en heb het vizier staan op jou, de invoelende ambiteuze zorgprofessonal. Ik werk graag met mensen die  gemotiveerd zijn en het eveneens belangrijk vinden om naar zichzelf te kijken. Ik breng graag bezieling en diepgang in het werk. Ik zie dat er op het gevoelsmatige, intuitieve gebied nog zoveel winst te behalen in de zorg. We kijken wel, maar we zien niet. Daar wil ik graag verandering in brengen. Zorgprofessionals zich nog meer bewust te laten worden van zichzelf in relatie tot de ander.  Ik zie razendsnel waar persoonlijke ontwikkelpunten liggen en ben zeer gedreven om de holding space ‘materie’ samen met jou verder in de wereld te brengen.  Authenticiteit, humor en relativering zijn aanwezig, al zal ik altijd benoemen wat benoemt dient te worden om verder te kunnen komen, ook al doet het pijn. Ik doe dit altijd in een veilige omgeving, zodat er meteen een kans voor healing is.  

 

 

 

Missie


Mijn missie is om ‘holding space’ een vanzelfsprekende term in de zorg te laten worden. Dit doe ik graag door jou te helpen dit bij jouw team te introduceren. Jij bent diegene die wakker is en hopelijk krijgen we samen het voor elkaar om andere zorgprofessionals zich ook meer bewust van zichzelf te laten worden in contact met de ander. Want alleen in contact kun je afstemmen op wat er daadwerkelijk aan de hand is en de kern van het probleem aanpakken i.p.v. symptoom bestrijding, pleisters blijven plakken. Zo zal de sfeer warmer mensgerichter worden en meer vanuit het hart zorg worden verleend. 

Mijn visie 

Santa Core

Santa Core, heeft veel letterlijke vertalingen (heilige kern, heilig hart, heilige ziel, water bron, bron van vrouwelijkheid) , alle vertalingen komen voor mij op hetzelfde neer, gaan naar;  de kern van het leven, de kern van jou, want daar zit het oneindige geluk,  jouw geluk.
Om HIER te komen, moet je vaak door pijn, angst, weerstand heen, maar de overvloedige liefde en vrijheid die daar onder zit is dat meer dan waard.
Jij bent dat waard. Self-love is key.

Voor vragen kunt u contact opnemen met Santa Core.


[/vc_column_text]